top of page
FinDox-Logo-with-icon-dark.png

Parteneriatul cu Core Recruit a stat la baza succesului nostru pe plan local. Am reusit sa construim o echipa extraordinara cu profesionisti identificati exclusiv de Core Recruit. Angajamentul, promptitudinea si flexibilitatea cu care abordeaza colaborarea cu clientii sunt ireprosabile.

Daniel Bejan

Head of Romania Office

Boatyardx_logo.png

Încă de la început BoatyardX a ales sa colaboreze cu Core Recruit pentru extinderea companiei in România. I-am provocat in permanenta cu roluri ce necesita o inalta pregatire atat pe parte de tech-skills cat si in cea de soft-skills. Nu au dezamagit niciodată. Ne-au demonstrat ca folosesc un proces riguros in recrutare si au reusit sa ne prezinte un pool interesant de candidati din care am reusit tot timpul sa ne alegem viitori colegi. Ne bucuram sa ii avem aproape si in anii ce urmează.

Sorin Bob

General Manager

C4N.png

Since we have started the collaboration with Core-recruit we have noticed the promptitude and willingness to understand our needs in every single detail.

They are very dedicated and every position opened by us was treated with professionalism and in a proactive manner.

Their recommendations have helped us to find the right candidates and make the right decisions during the recruiting process.

We are very pleased with the result of their work and we look forward to continuing our collaboration with Core Recruit.

George Toman

CEO

mindera-product-owner.jpg

Core-Recruit is the team that listens, asks thoughtful questions and seeks to understand any particular need. They care a lot about the people and so do we.

Our collaboration is based on trust and shared desire to make a great impact in the Recruitment process.

Together with passion, know-how, and excelent communication skills, Core-Recruit brings a great contribution to our endeavour of

growing a company like Mindera in Romania.

Octavia Tiriac

Recruitment Specialist

dual-logo.png

Totul a inceput cu increderea ca echipa CoreRecruit ne va livra developer-i de foarte buna calitate, potriviti pentru proiectele si clientii nostri.

Intr-un mediu in care schimbarea este un ‘default’ au reusit, prin profesionalism si trasparenta, sa gestioneze inclusiv situatiile delicate aparute uneori.

Florin Dradiciu

CEO

Red-to-blue-logo.png

Colaborarea cu echipa Core Recruit este una bazata pe flexibilitate si rapiditate in livrarea profilelor. Inteleg repede cerintele noastre, chiar daca unele sunt mai de nisa si au reusit intotdeauna sa atraga si sa prezinte candidati foarte buni – scurtandu-ne procesul de recrutare. Ne bucuram de parteneriatul existent si apreciem serviciile de inalta calitate oferite!

Ciprian Deak

HR Manager

logo  ag vector.png

Multumim echipei  Core Recruit, care a fost langa noi din primul minut, al proiectului nostru de start-up.

Core Recruit, a stiut tipologia si profilul candidatului pe care-l cautam, drept dovada, candidatii recrutati sunt membrii de baza ai echipei noastre.

Afirmatia « recomandam Core Recruit », nu etaleaza cu adevarat, efortul, implicarea, valoarea adaugata pe care acesti Oameni o aduc cu expertiza si know how-ul  in recrutarea si pregatirea factorului  uman.

OMUL- este o resursa, nu un cost !

Core Recruit - simply the BEST !

Daniel Avram

Founder

logo-contabrio_60.png

Colaboram cu drag cu Core Recruit: ne-au inteles repede nevoile, ne-au propus cu promptitudine candidati potriviti profilului pe care il doream si asta ne-a ajutat sa scurtam si sa usuram procesul de recrutare. Sunt implicati si eficienti, de aceea vi-i recomand cu incredere.

Sergiu Cobirzan

Administrator

1200px-Logo_Mega_Image.svg.png

Colaborarea cu Core Recruit a fost una de success inca din faza de inceput. De-a lungul timpului am lucrat impreuna pe proiecte de recrutare blue collars. Am apreciat la Core Recruit profesionalismul, implicarea deosebita si totodata creativitatea in gasirea de solutii noi de recrutare.

Carmen Calin

Talent Acquisition & Employer Branding Manager

1373263_16082614520045840399.jpg

Am avut deosebita placere sa colaborez cu  CORE Recruit  si am avut o experienta placuta. Au dat dovada de seriozitate, profesionalism  si promptitudine. Au inteles cu usurinta profilul candidatului si au gasit persoana potrivita care a adus plus valoare companiei noastre.

Recomand CORE Recruit tuturor companiilor care doresc sa castige angajati de incredere.

Simona Ilyes

HR Manager

Hasna.png

In cadrul fiecarui proces de recrutare realizat in colaborare cu Core Recruit, am apreciat comunicarea excelenta, capacitatea de intelegere si anticipare a nevoilor organizatiei noastre, dar mai ales, faptul ca am obtinut exact rezultatele dorite.   

Datorita profesionalismului si entuziasmului cu care echipa Core Recruit intelege sa-si faca meseria, au devenit pentru noi mai mult decat un furnizor de servicii specializate, si anume, un partener de incredere.

Andrei Hasna

CEO

Nola.png

Am apelat la Core Recruit pentru a găsi persoana potrivită pentru magazinul nostru. Colaborarea a decurs impecabil. Într-un timp scurt am primit profilul candidaților pentru o primă evaluare, am realizat interviurile și am finalizat cu o angajare. Mi-au oferit candidați potriviți, conform profilului elaborat ceea ce a scurtat foarte mult procesul de recrutare. Îi recomand cu încredere și cu siguranță voi apela la serviciile lor și pe viitor!  

Ramona Vecean

Co-owner

logo_terragres.png

Societatea noastra a colaborat cu succes cu CORE RECRUIT, acesta fiind partenerul nostru in recrutarea agajatiilor. Recrutarile au fost realizate cu operativitate, profesionalism si in termenele asumate conform contractului incheiat. Cele mai sus mentionate sunt motive solide pentru a ne determina sa recomandam societatea CORE RECRUIT pentru serviciile de selectie si recrutare.

Ada Zerghea

Office Manager

logo_ip.png

InflectionPoint has been collaborating with Core-Recruit to look for profiles with very niche skill-sets that are hard to find and we have been pleasantly surprised at the speed and promptness with which Core-Recruit has been able to deliver quality candidates. We at InflectionPoint look forward to continue collaborating with Core-Recruit's team.

Pushkar Chatterji

CEO

bottom of page