top of page

Soluții creative

Core Recruit este o nouă companie specializată în servicii de recrutare și selecție, consultanță, evaluare și training pentru companiile aflate în căutarea candidatului perfect, cât și consiliere pentru acest candidat în continuu proces de căutare a angajatorului ideal. Suntem o echipă cu experiență, dinamică, luăm constant pulsul pieței și suntem motivați de standardele impuse de clienții nostri. De aceea, împreună putem găsi candidații potriviți astfel încât cu ajutorul lor și împreună cu ei compania să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

De ce noi?

  • Core Recruit are un set de talente cu înaltă calificare și specializare în domeniu, bazat pe recomandări și parteneriate de success.

  • Avem un procent de finalizare de 100% pentru fiecare poziție deschisă.

  • Înțelegem cel mai bine nevoile partenerilor noștri și, pe baza tipului de activitate, alegem cei mai buni candidați.

  • În timp ce alte companii vor astepta candidații să aplice pe platformele clasice de recrutare, noi vom căuta activ cele mai potrivite persoane, atât în mediul lor profesional cât și personal, creând astfel un avantaj competitiv.

  • Nu suntem un furnizor, ci o extensie a afacerii dumneavoastră, una care vă asigură că veți ieși în evidență atunci când vine vorba de a angaja cele mai bune talente de pe piață.

Cristina Jurconi

Cofounder & Business Developer

Am explorat lumea resurselor umane din diverse unghiuri de mai bine de 15 ani, care m-au sculptat atât ca și Consultant, Manager cât și ca Business Developer. De peste 5 ani, am adăugat provocarea de a deveni antreprenor, în calitate de co-fondator al Core Recruit, agenție specializată în Recrutare & Consultanta.

Cristina J.jpg
bottom of page